България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Център по тенис на маса “Профи спорт” - София

Прочитания: 926 2  5
18.07.2012 11:07 по статията работи: Sportuvai.bg

В залата се провеждат обучения на групи деца, хоби и любитлски турнири

"Това е най-популярният спорт в света”, казват практикуващите. Според мен това може и да е вярно, при условие, че е почти национален спорт в Китай, а там са почти милиард и половина.

 

Трябват ви хилка (ракета), топче и маса. А, и верен дтугар, най-много трима. Забавлението е гарантирано.

 

Sportuvai.bg продължава да ви представя клубове и места за спортуване в тематиката на ракетлонския месец.

 

Днес ви представяме Център по тенис на маса "Профи спорт” - София. На "Коста Лулчев” 52 ще намерите "скромното” (по размери) клубче с големи планове и амбиции и големи постигнати резултати.

 

Малко е, защото разполага само с 4 маси за тенис, но за сметка на това са лицензирани от ITTF, пък и толкова са достатъчни за развиване на спорта. Плановете са за след септември броят им да се увеличи.

 

Та, клубът разполага с 4 лицензирани маси и мрежи, кът за почивка, бар, специализиран магазин за тенис на маса, съблекалня с баня и тоалетна, Wi-Fi. Залата е климатизирана, така че можете спокойно да я посещавате и в най-горещите летни дни.

 

В залата се провеждат обучения на групи деца, хоби и любителски турнири. През месец септември се планува безплатно обучение на 300 деца с надеждата сред тях да се крие следващият шампион на България.

 

Като казах шампион, тук тренират двама. Казват се Даниел Иванов (19) и Димитър Атанасов (20) и са били шампиони при юношите, кадетите и младите олимпийци. Обещават да атакуват следващата Олимпиада. Стискаме им палци и им пожелаваме упорство и късмет.

 

Впечатлението ни от комуникацията с управителя на клуба, г-н Тодоров, е повече от положително. Очевидно той познава добре спорта, дълги години го е практикувал професионално на най-високо ниво.

 

Ние се почувствахме уютно, въпреки че сме абсолютни аматьори. Поиграхме малко и определено ни беше доста приятно. За урок не ни остана време, следващия път.

 

Ако живеете в кв. Гео Милев или имате удобен транспорт до там, център "Профи спорт" определено ще ви допадне. Нашата оценка е висока. Ако вие имате мнение, познавате добре клуба и искате да допълните или коригирате нашата информация, може да го направите под статията. 

 

Всички отзиви са желани :)

 

Към страницата на обекта в Sportuvai.bg.

 

Ето и видеото от нашето гостуване на клуба

 

Коментари
Най-нови
Най-стари
2
Alexander Makedonski01.08.2012 12:08:22
И ние останахме изключително впечатлени. Отношението на хората там беше много приятно и можем само да похвалим клуба.
Отговори 0 0
1
PLAMEN Tanev21.07.2012 18:07:36
Аз играя тенис на маса в центът Профи спорт от 3 години и съм изключително доволен от залата и от управителя.Първо начално идвах 2 пъти в седмицата сега ходя през ден и съм много доволен отслабнах 10 килограма за 3 месеца!!! Пламен.
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Derida  Dance Center  17 |
4.83
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване