България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Фитнес феноменът Джеф Сайд - от отчаянието към съвършенството

Прочитания: 330
06.08.2013 16:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: jeffseid.com

Той е само на 19, но богатата му житейска история и опит като спортист го правят достоен за нашето внимание. Симпатичният американец е обявен за фитнес чудо и снимките по-долу ще ви убедят, че това звание е напълно заслужено.

 

 

Това, което най-вече спечели симпатиите ни, е трудният му път, извървян като спортист. Джеф започва да се занимава с вдигане на тежести още на 12. Тогава зарязва фентъзи книгите и компютърните игри и решава, че иска той самият да прилича на здравеняците от фикционалния свят. Арнолд Шварценегер се превръща в негов идол, а спортът – в мания.

 

 

 

В гимназията се занимава с борба и американски футбол. Заради спортните си постижения получава предложения за пълни стипендии от много престижни университети. Бъдещето му изглежда предначертано. През послдената година в гимназията обаче къса предна кръстна връзка. Перспективата за успешна спортна кариера се изпарява, а с нея и предложенията за стипендии. Вместо да се предаде младежът решава, че ще на мери друг начин да постигне мечтата си - да бъде на върха. Претърпява операции на коляното и след това открива спасение в бодибилдинга.

 

 

 

Новото му призвание му носи десетки награди, ангажименти като фитнес модел и тяло, което го превръща в жива статуя на гръцко божество.

 

 

 

Ето какво е постигнал фитнес феноменът с непреклонната си отдаденост към бодибилдинга.

 

 

1002755

 

 

1002754

 

 

1002756

 

 

1002757

 

 

 

 

За още фитнес вдъхновения посетете нашата Фейсбук страница.

 


Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Виж всички препоръчани места за спортуване