България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Топ 5 песни за първоаприлската ви тренировка

Прочитания: 135
01.04.2013 13:04 по статията работи: Александра Цанкова

Честит 1-ви април! Няма по-подходящ начин да отбележите празника от това да идете да потренирате в залата. А какви по-подходящи песни за целта от тези:



1. Goran Bregovic - Gas Gas


Първото ни предложение ви устройва перфектно, ако сте решили да спортувате една от най-новите олимпийски дисциплини "4 х 100". И да се раздавате като за последно. Наздраве!

 



2. Красимир Аврамов - Loving you this way


Следващото парче е подбрано специално за хората, трениращи бягане през глава (за по-големите ентусиасти може да се добавят и препятствия). Готови... на старта... слушайте!

 



3. Beethoven Symphony No.9


Тук няма и какво толкова да ви разясняваме. Набрали сте скорост и сте навъртели километраж от предишното предложение. Следва да пуснете следващото и да завиете към най-близкия фитнес за една вълнуваща кардио тренировка.

 



4. Тород Колев - Камион ме блъсна


Имайки предвид предните предложения, знаем, че няма как да намалите скоростта. И все пак внимавайте при пресичането на улиците... или по-скоро при препускането през тях. Винаги съществува възможността да ви блъсне камион, а още по-голяма е вероятността трактор да ви сгази. Приятно слушане и поздрав за всички велосипедисти!

 

 

5. Mlyk! - Murzi me

Накрая горещо ви препоръчваме да чуете това не толкова известно, но изключително мотивиращо парче. Оставяме ви с вдъхновението и химна на всички спортуващи и ви желаем весел ден! :)

 

 

 

 

Още от нас на <<facebook.com/Sportuvai.bg>>

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване