България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Съвети за отслабване 34 до 40

Прочитания: 157
02.12.2012 12:12 по статията работи: Боян Кърпачев

Или как да изгорим повече мазнини

След като грейпфрутът, пълнозърнестите и пикантните храни се вмъкнаха в предната статия, днес ще започнем директно от #34.

 

34. Заредете се правилно. Храненето с храни с нисък гликемичен индекс на закуска (например мюсли и праскови) ще ви помогне да изгорите повече мазнини по време последваща тренировка, отколкото, ако ядете храни с висок гликемичен индекс (като вафли), разкриват изследователи от университета в Нотингам.

 

35. Замисли се дали да пиеш. Изследване доказва, че изпита водка с енергиен еквивалент от 90 калории може да забави метаболизма ви с до 73%.

 

36. Храни се. Според изследване върху женското тяло, жени които се лишават от храна са предразположени към натрупване на килограми в по-голяма степен от тези, които похапват редовно.

 

37. Яжте по гръцки. Яденето на мононенаситени мазнини (съдържащи се в зехтина и авокадото) ще спомогне на намаляването на килограмите и мазнините по тялото, според доклад поместен на страниците на Британски журнал за хранене.

 

38. Спри наплюскването. Тялото си има капацитет за справянето с храната, така че е добре да му осигуряваме максимум 600 калории на хранене, за да успее да се справи и с натрупаните мазнини. Из книгата "Доказани методи да ускорите метаболизма и да горите мазнини 24 часа в денонощието”.

 

39. Без сок, моля. Ябълката е по-разумен избор за метаболизма и калориите, отколкото ябълковия сок, обяснява д-р Манфрой.

 

40. Яжте плодове. Яденето на плодове освен, че носи полезни вещества на организма в сравнение с преработените храни, носи и засищане. Енергийният еквивалент на шоколадов бар е цяла купа с плодове.

 

Очаквайте продължение...

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване