България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Противно до доказване на противното

Прочитания: 177
17.05.2013 14:05 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Искате да отслабнете, нали така? Плюс това навярно искате това да се случи бързо и сигурно. Добре, предлагаме ви няколко метода, които ще ви помогнат по пътя към мечтаната цел. Само не обещаваме, че ще ви харесат... но както добре знаете - красотата изисква жертви.  и си заслужава. И така, правете следното:



Пийте олио


Пиейки от 1 до 3 супени лъжици олио на ден, можете да отслабнете видимо. Звучи неприятно, но ако сте достатъчно амбицирани да постигнете мечтаното тяло - действайте!



Слагайте по много от различни подправки


Добавяйте повече подправки в гозбите си. Навярно няма да е най-вкусното ви ядене, но пък ще убиете прекомерния си апетит (в случай, че имате такъв). Изследвания показват, че пикантните храни, както и тези със по-натрапчив вкус, отказват по-бързо от храната. Така че бързо да се заредете се с куркума, канела и кимион.



Яжте със запушен нос


Ако не усещате вкуса и миризмата на храната, ще ядете по-малко, което логично ще намали килограмите ви. За целта може да използвате добрата, стара щипка за пране. Слагате я на носа си и готово. Неприятно - да, даже е досадно и леко противно. Но пък може да ви е от полза.

 

 

Е, не ви предлагожихме най-невероятните и приятни начини за сваляне на килограми, но човек трябва да опита от всичко. Дори от противната страна на нещата. А тя ще е такава, само докато резултатът не ви докаже противното.

 

 

 

За още (не толкова противни) новини - тук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Айкидо клуб "Славия"  13 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване