България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт
Правила на класацията

Правила за класацията на най-активните потребители в Sportuvai.bg

 

Здравейте фенове на Sportuvai.bg и активния и здравословен начин на живот. Ако се чудите на какъв принцип подреждаме нашите потребители, сега ще ви отговорим - това е тяхната активност и по-точно тази част, която най-лесно можем да измери.

 

Затова ако искате да сте сред нашите най-активни, ето какво трябва да правите:

 

 

1. Да добавяте места за спортуване

 

Това ще ви носи по 10 точки в нашата класация. Оценяваме го най-високо, защото според нас да споделяш информация за места за спортуване е висша форма на спортно-здравословен алтруизъм :)

 

2. Коментирайте

 

Коментарите ви са ни ценни и затова носят 5 точки. Ако имате актуална информация за даден обект, ще се радваме да я споделите, за да може и други хора, които се интересуват от това място, да знаят повече за състоянието му. Предупреждаваме ви, че коментари, които съдържат слово на омразата или пък по преценка на нашия екип не носят полезна информация, ще бъдат изтривани.

 

3. Добавяйте снимки

 

Важно да знаем как изглежда едно място за спортуване, затова ви даваме 3 точки за всяка добавена снимка. Тук също предупреждаваме, че снимки с порнографско или друг тип съдържание, което екипът ни прецени за неуместно, ще бъдат изтривани.

 

4. Оценявайте местата за спортуване

 

Рейтингът е важен, за да може всеки един човек да сравни няколко места за спортуване. Даваме ви по 1 точка за всяка оценка, която правите.

 

 

Може да използвате списъка ни с потребители и за да намерите свои познати или пък да се запознаете с нови хора, които имат сходни на вашите интереси в сферата на спорта и здравословния начин на живот.

 

Пожелаваме ви приятно спортуване и полезно време в нашия сайт!

Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!