България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Писмото на Sportuvai.bg до Дядо Коледа

Прочитания: 174
05.12.2013 11:12 по статията работи: Александра Цанкова

Източник: Sportuvai.bg

Скъпи Дядо Коледа,


 

Като цяло тази година слушахме. Малко се успивахме, но ти сигурно знаеш това. Спортувахме, разказвахме как и други го правят и нескрито им се възхищавахме. Срещнахме се с доста хора, научихме много мотивиращи истории, които ни зареждаха с вдъхновение и амбиция да продължаваме да работим в посоката, която сме избрали. Защото знаем, че е правилната.

 

 

Ако понякога сме се представяли незадоволително – извиняваме се. Тук имаме една задача за теб – да ни донесеш един голям чувал с вдъхновение. Но принципно ти пишем с друга молба. За да останем верни на себе си, за Коледа си пожелаваме да ни подариш здраве. Ама много! В големи коледни количества. И за да ти покажем, че сме добри деца, обещаваме да раздаваме от него на всеки, който ни се изпречи на пътя през Новата година. Ако пък донесеш и малко щастие, ще те обичаме вечно!

 

 

Излишно е да казваме, че ще сме дълбоко огорчени, ако желанието ни не бъде изпълнено. Защото знаем, че те има, не се правѝ. :) Дори да не си усмихнат, побелял, пълничък старец (виж категория Съвети и си харесай тренировка), ти си олицетворение на щастие и доброта. А ние вярваме в тях с цялото си сърце. Не ни разочаровай!

 

 

 

Прегръщаме те и тайничко ти ровим в чувала,

 

Екипът на Спортувай!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване