България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Мотоциклетен клуб "Боляри"

Прегледан 185 пъти
Бъди първият, ДОБАВИЛ В ЛЮБИМИ
Адрес: Велико Търново
Тел.: 089/862 06 28; 0888001710; 0878244669
Email: mitaka_rr@abv.bg
Условия за хора с увреждания: НЕ
Спортове
Мотоциклетизъм
Обща информация

Мотоциклетен клуб "Боляри" събира хора с различни предпочитания към вид мотоциклет, стил на езда, места за посещение. Отстоява интересите и желанията на всички свои членове. Целите и амбициите на клуба са развитието на всички мотоциклетни спортове, които са завладели сърцата на нашите членове.

 

МК "БОЛЯРИ" отстоява интересите и желанията на всички свои членове. Целите и амбициите на клуба са развитието на всички мотоциклетни спортове, които са завладели сърцата на нашите членове. Организирането на традиционния за Велико Търново мото-рок фестивал, както и мото походи, мото партита и други забавления свързани с мотоциклетите.

МК "БОЛЯРИ" е член на Българската Федерация по Мотоциклетизъм /БФМ/.
МК "БОЛЯРИ" от 2010 членува в Българската Мотоциклетна Асоциация след прекъсване от 2 години.

Клубът събира хора с различни предпочитания към вид мотоциклет, стил на езда, места за посещение. Има  представители яздещи мощни чопъри и туристически мотори, обичащи спокойната езда по тихи и живописни пътища. На други кръвта им кипи, те постоянно са в надпревара с вятъра(горкия, все неможе да ги стигне), карат бързи спортни мотоциклети, някой от тях редовно участват в състезания и често печелят награди.

Локация на картата
Съобщи за неточност
Всички места за спортуване
Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2676
Гласувай!