България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да снимаш автомобилно порно

Прочитания: 247
20.06.2013 10:06 по статията работи: Sportuvai.bg

Пресечната точка на порно индустрията и състезателните коли е Крис Кипенбергер. Той има впечатляваща биография в правенето на филми. Започва с музикални видеоклипове, а след това се пренасочва към правенето на филми за възрастни. В крайна сметка нещата така се завъртат, че Крис прави едни от най-красивите клипове за коли, които сме виждали някога.

 

Крис споделя: "Харесвам порно индустрията заради техническата страна на работата. Те са тихи пионери в много области на забавлението като цяло - директното предаване в интернет, опциите за плащане и начините на показване на клиповете. Да не говорим за начина, по който снимат. Те просто се нуждаят от повече признание". И още: "Много лесно е да направиш клип, който да се хареса на мъжете. Само дето тези могат да се гледат и на работа".

 

Как прилага натрупания опит? Още през 2012 година Крис прави първият си шедьовър. Тогава използва собственоръчно сглобен хеликоптер за  камера за да снима трафика по една от най-известните писти на света - Нюрборгринг. Вижте само качеството и красотата на тези кадри:

 

 

 facebook.com/Sportuvai.bg

 

След това снима "Хлапе с картинг". В него хлапето Къртис обяснява "как действа сцеплението".Но освен всичко е един страхотно заснет мини филм за картинга.

 

 facebook.com/Sportuvai.bg

 

Крис Кипенбергер, освен че снима по уникален начин своите произведения на изкуството, умее и да подбира своите герои. В пред-последния негов клип, който ще ви покажем сега, главната роля се изпълнява от Хайди Хетцър. 75-годишната бивша автомобилна състезателка има планове да обиколи света със своя 91-годишен автомобил. Вижте "Никога не твърде късно":

 

 

 

Още интересни новини от нас ще намерите и на facebook.com/Sportuvai.bg

 

И за финал един "Аутобан" от Крис Кипенбергер:

 

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Ски зона "Банско"  9 |
3.5
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Виж всички препоръчани места за спортуване