България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Да се влюбиш в приключенец

Прочитания: 236
30.09.2013 15:09 по статията работи: Александра Цанкова

Повече от убедителни причини да хлътнете по авантюрист

Източник: Thinkstock/Guliver

Дами, следващите редове са за вас. И по-специално за тези от вас, които носят в сърцата си авантюристична тръпка, онова малко, палаво пламъче, което не ви оставя да мигнете нощем и ви кара да мечтаете за луди пътешествия, нови места, непознати и примамливи емоции. И най-вече за тези, които тайно си мечтаят да споделят всичко това с любимия си човек.

 

Ако откривате себе си в описанието по-горе, предлагаме ви повече от убедителни причини да прекарате остатъка от живота си с приключенец.

 

 

Къде да го срещнеш?

На летището, автогарата, ж.п. гарата, в книжарницата (сектора с пътеводители и карти). Ще познаеш, че това е Той, ако от дисплея на телефона му наднича снимка на величествени върхове, планини или се разлива необятна, морска шир. В случай, че жадните ви за приключения погледи се срещнат, не пропускай момента.

 

 

Как да го заговориш?

Има начин, който безпроблемно събира хората от векове. Бирата. Изпийте по една на тротоара. Остави го да говори. Приключенците имат цяла торба с истории, коя от коя по-интересни. И умират от желание да ги споделят. Остави го да те потопи в неговия свят и да те поведе по непознатите, вълнуващи пътища на живота си. Точно тук, сред думите и грейналите му от щастие очи, ще намериш безбройните причини да го обичаш.

 

 

 

1057405

 

 

Истинският авантюрист:



- Създава приятелства за цял живот, защото носи свободна душа. Той търси истинските неща в живота, бягайки от фалша и лицемерието.

 

 

- Разказва пламенно. Почти усещаш ритъма на сърцето му, твоето започва да бие по същия начин. Преживяваш всичко, пътуваш мислено... влюбваш се.

 

 

- Живее с една раница на гърба си. Защото няма нужда от много, радва се на малките неща, търси щастието отвъд материалното. Загърбил егото си, той гледа света с очи на малко дете - любопитни, чисти, жадни за знания.

 

 

- Обича дома си. По възможно най-истинския начин. Радва се на леглото си, възглавница си, топлината на стаята си, сигурността, която всичко това му дава. Спал на открито, сблъскал се очи в очи с бедността и мизерията по време на авантюристичните си подвизи, приключенецът знае истинската цена на семейния уют.

 

 

- Ще ти подари най-красивия свят. За какъвто не си чела и в приказките. Ще отвори очите ти за непознатото, това, което се намира отвъд общоприетото. Мечтата, която търсим цял живот и рядко намираме. Ще я сбъдне точно той, защото е човекът, на когото ще позволиш да го направи. И ще държи ръката ти в тишината.

 

 

- Ще те кара да се чувстваш жива. Скок с парашут, плуване срещу течението, гледка от най-високия връх. Ще те изненадва всеки ден, ще прогони страха ти и ще му вярваш безрезервно, без капка съмнение, без мъчително недоверие. 

 

 

- Ще ти предложи по най-невероятния начин. Дори не ни стига фантазия да си го представим. :) На връх Килиманджаро, по пътя на Сантяго, насред джунглата, по време на полет... вечер, до огъня, пред който се топлите.

 

 

- Заедно ще имате най-прекрасните деца. Защото ще притежават най-ценните качества за едно дете - смелост и вяра в себе си.

 

 

 

Надяваме се, че сме били достатъчно убедителни в доводите си. Сега спираме да мечтаем по темата, за да се предпазим от евентуални, непредвидени влюбвания.

 

 

А вие, хайде, тръгвайте! Днес не ви караме да търсите приключения, а този, който ги създава. Намерете го и го прегърнете! :)

 

 

 

 

Още от нас ще намерите във Фейсбук.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Училище за танци "Огледало" - Варна Тауърс |
4
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Flowin Bulgaria |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване