България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Гугъл търси смелчаци от България за новата си идея

Прочитания: 227
13.03.2014 13:03 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Thinkstock/Guliver

Хайде, смелчаци, вие сте!



Екипът, който стои зад Google Street View, подготвя поредната си интересна идея, която е подходяща за една наша любима порода хора - смелите авантюристи. Целта на Гугъл е да разполага с максимално подробни карти с изгледи, които да включват и кътчета от дивата, девствена природа по цял свят. За да успее в начинанието си Google Street View Trekker Projects, компанията се нуждае от верни и храбри помощници. Те ще бъдат внимателно избрани, а след това добре подготвени. Оборудването, което ще им бъде осигурено, включва т.нар тракери – техника за измерване и заснемане, които се монтират върху превозните средства и специални раници за хората, които ще изберат да заснемат трудно достъпните места сред природата.



Ако сте представител на туристическо сдружение, организация с нестопанска цел (НПО), правителствена агенция, университет или изследователска група, имате възможност да се включите в Google Street View Trekker и да заснемете ваши любими места или такива, които винаги сте искали да посетите. Така ще можете да помогнете за развитието на полезни приложения на Google Maps.



За да се включите в интересната мисия – сътрудник на Google Street View Trekker, трябва да се регистрирате онлайн като попълните специален формуляр. Участие могат да вземат хора от 35 държави, в това число и България. Не се чудете и не се майте, защото вие можете да бъдете новият Гугъл тракер!

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Be Shape Studio  5 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване