България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Видео: Да си поиграем на смърт (18+)

Прочитания: 239 2
22.11.2013 15:11 по статията работи: Sportuvai.bg

Безумно "забавление" убива по улиците на САЩ

Източник: Youtube

Спортът несъмнено ни дава сила и самочувствие. Може би на пръв поглед това е радваща новина. Но, както обикновено става, все се намира някой, който да злоупотреби със способностите си и да ги използва за нездрави цели.


Дали от скука, или от липса на достатъчно умствен потенциал в Америка отскоро е плъзнала нова мода сред тинейджърите. Очевидно, за да бъде по-вълнуваща, младежите са измислили не каква да е игра, а смъртоносна. Името ѝ е "Нокаут", а правилата ѝ са повече от елементарно-безумни. Участниците в нея избират случайна жертва, идваща по улицата срещу тях и предварително набелязан "играч" я удря по лицето с все сила. Целта е минувачът да бъде повален с един удар.



Статистиката от "Нокауд" до момента сочи три жертви в щатите Сейнт Луис и Ню Джърси. Много са видео клиповете, качени в интернет пространството, показващи ужасни ситуации от потресаващата игра. Показваме ви един от тях и ви предупреждаваме, че кадрите не са никак приятни.

 

 

Коментари
Най-нови
Най-стари
2
Nando Prosenikov26.11.2013 09:11:16
debai pedalite kat iskate da nokautirate nekoi idete na ringa d vi vida togava ama tam she vi sritat zadnicite silni ste na sami hora ama ako izlezete sre6tu profesionalen boksior she napulnite ga6tite :(
Отговори 0 0
1
Stamat Angelov26.11.2013 08:11:44
тва са изруди разтрел ама ж капачката на коляното и после да им отрежат по 4-ри пръста на рацете да се мъчат
Отговори 0 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Школа "Salsa con Miguel" на Мигел Родригес 1 |
5
ДФК "Лъвчетата"  9 |
5
Виж всички препоръчани места за спортуване