България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

А ти кой футболист би ударил?

Прочитания: 176
07.08.2013 09:08 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Булфото

Британската версия на сайта AskMen наскоро попита читателите си кой от посочените футболистите биха искали да ударят в лицето. Сред изброените имена бяха тези на Луис Суарес, Джон Тери, Уейн Рууни и Джоуи Бартън.

 

 

 

На първо място се оказа именно футболистът на Куинс Парк Рейнджърс Джоуи Бартън. Неговото агресивно поведение на терена и опити за остроумни коментари в Twitter му спечелиха цели 32 % от британската "любов".

 

 

 

Капитанът на Челси, Джон Тери, събра 29% от гласовете на феновете. Неговата афера с половинката на някогашния му съотборник в Челси и националния тим на Англия Уейн Бридж го превърна в обект на всеобщо неодобрение и подигравки в социалните мрежи. Обвиненията за обиди на расистка основа към Антон Фърдинанд през 2011 оставиха още по-трайно петно върху имиджа му.

 

 

 

Трети е Уейн Рууни, когото 22% от гласувалите 70 000 читатели са склонни да "дарят" със силен удар в лицето. Настоящият играч на Манчестър Юнайтед цяло лято лази по нервите на футболните фенове със сагата около евентуалния си трансфер в един от най-големите съперници на "Червените дяволи" - Челси.

 

 

Луис Суарес остана на последно място. За него са гласували едва 17%. Този резултат се приема за много изненадващ, имайки предвид странното поведение на уругваеца на терена. През пролетта той ухапа защитника на Челси Бранислав Иванович по време на единоборство. Тази канибалска проява не е единичен случай в кариерата на Суарес, който през 2011 беше замесен и в расистки скандал.

 

 


 

 

Подобни неспортсменски прояви определено не са ни по вкуса. Какво смятете вие може да ни споделите на нашата Фейсбук страница.

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
"Red Salsa Team"  2 |
3.33
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване