България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Американка сваля 45 килограма, за да впечатли мъжа си

Прочитания: 162
21.03.2014 12:03 по статията работи: Sportuvai.bg

Източник: Facebook

Представяме ви историята на Мисти и Лари Шафър. Тяхната любов е от онези, които продължават и след смъртта. Двамата са заедно още от гимназията, посрещнали са един до друг най-важните и съкровени моменти от живота си. През 2008г. Митси и Лари сключват брак и узаконяват голямата си любов.

Едно нещо обаче, тревожи влюбената жена цял живот - наднорменото ѝ тегло. Когато Лари е изпратен да служи в Афганистан за една година, тя взима решение да промени коренно външния си вид. Когато мъжът ѝ заминава, тя тежи около 118 килограма, а когато се завръща у дома кантарът на Митси сочи по-малко от 70.

 

1227151

 

Първата ѝ задача била да изхвърли всички вредни храни от хладилника си. Като най-труден период определя първите 3 месеца от новия си начин на живот. Спирайки приема на газирани напитки и наблягайки на вода,  тя постепенно придобива все повече здравословни навици и това ѝ харесва.

 

1227153

 

Ежедневната закуска на Мисти включва овесена каша с плодове или зърнен десерт. В дните за почивка и "угощение" тя си приготвя яйца или палачинки, като следи за размера на порцията си. Около 10 часа сутринта тя си прави лека закуска под формата на плодове или моркови. Обядът включва салата или половин сандвич с някакъв зеленчук или плод. Следобедната закуска може да бъде кисело мляко. За вечеря Мисти предпочита крехко месо, зеленчуци и много малка порция нишесте.

 

1227152

 

Година по-късно тя посреща Лари на летището, променена до неузнаваемост. Тази история е поредното доказателство за мощта на човешката воля и безграничната сила на любовта.

 

1227150

 

Вижте видео от изненадата, която устройва Митси за Лари на летището:

 

Коментари
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
Спортен Комплекс "Славия"  21 |
5
Дамски фитнес "Дева Спорт"  10 |
Виж всички препоръчани места за спортуване