България
Избери друг град
Търси по карта
Търси по Спорт

Видео: Dance it! С Петър Илиев

Прочитания: 761 1  4
26.03.2013 15:03 по статията работи: Красимира Динева

Срещнахме се с един от основните виновници за случването на Танцова работилница 2013

Ку-ку! Ако не сте разбрали, държим да ви се похвалим отново: заедно с колегите от Fitwell.bg сме медийни партньори на едно чудесно събитие, а именно – на танцова работилница Dance it!


То ще се проведе за седма поредна година в периода от 1-ви до 7-ми април и се организира от Фондация "Танцово изкуство – Илиев", с подкрепата на Фондация "Америка за България".

 

Накратко, става въпрос за изключително динамична денс програма, в която може да участва всеки, имащ интерес и желание да прогресира в танците. Добре е да знаете, че регистрацията в работилницата все още тече на сайта на фондацията, а повече информация за цените и условията за участие може да откриете тук.

 

Докато се чудите дали да се включите в денс училището или не обаче, ние вече го направихме. Е, не точно, де. По-скоро имахме честта да се срещнем с един от преподавателите – Петър Илиев, който, логично, побърза да тества танцовите ни умения в импровизиран урок. О, да! Беше повече от интересно :)

 

856455

 

Нека ви съобщим, че Петър е професионален танцьор, хореограф и преподавател по характерни танци. Освен това е артистичен директор и основател на Фондация "Танцово изкуство – Илиев". Той е и основният "виновник" за случването на Dance it!


Успяхме да видим на какво е способен талантливият мъж по време на една от тренировките му с малчугани от 144 СОУ "Народни будители", София. Всъщност, освен в споменатото училище, от януари преподавателят провежда занятия и в още няколко столични учебни заведения във връзка с другия проект на фондацията - Детска танцова програма.


Повече за последната обаче ще ви разкажем в отделен материал, защото идеята си заслужава да бъде представена по-подробно ;)

 

856452


Що се отнася до Петър, успяхме да го поразпитаме това-онова за предстоящата работилница и вече сме сигурни, че инициативата заслужава вашето (и нашето) внимание. Убедени сме, че тя ще помогне на младите танцьори да развият потенциала си и ще открие много възможности пред тях.


Точно затова ще продължим да следим всичко, което се случва около Dance it! И даже се надяваме да успеем да се включим в нея, по нашия си начин – атрактивно :)


А сега ще ви поканим да се запознаете с Петър Илиев, във видеото: 


 

Ако работилницата ви е интересна, следете ни и във Фейсбук, където ще публикуваме всичко свързано с нея!

Коментари
Най-нови
Най-стари
1
Даниела Каменова02.04.2013 17:04:45
Страхотна инициатива! Браво и децата, много хубаво танцуват :)
Отговори 1 0
Помогни повече българи да спортуват
Добави място за спортуване Досега добавени - 2701
Гласувай!
Места за спортуване
Препоръчани
Най-четени
Фитнес и спа център - Pulse 1  47 |
3.38
 Pretty Dance Hall  4 |
3.6
Derida  Dance Center  17 |
4.83
Виж всички препоръчани места за спортуване